Blijf op de hoogte van de laatste trends en mode! Volg ons op Instagram & Facebook

Glazen

Maatwerk brillenglazen van Duitse topfabrikanten!

ZEISS Digital Brillenglazen

ZEISS Digital brillenglazen bieden een ontspannen en helder zicht tijdens het gebruik van smartphones en andere digitale apparatuur. ZEISS digitale brillenglazen zorgen voor een significante verbetering van de accommodatie bij mensen met pre-presbyopie. De glazen zijn verkrijgbaar in twee verschillende designs:

 • ZEISS digitale brillenglazen
 • ZEISS gepersonaliseerde digitale brillenglazen

Brillenglazen die speciaal zijn ontworpen om een natuurlijke lichaamshouding te ondersteunen, zodat uw klanten stress- en spanningsvrij kunnen kijken.

 • Ontworpen voor een digitale levensstijl, de hele dag door, voor een meer ontspannen en comfortabel zicht terwijl u mobiele telefoons en andere digitale apparaten gebruikt.
Lees meer
 • Een optimaal brillenglasontwerp zorgt voor kristalhelder zicht voor elk sterkte voorschrift.
 • Dankzij de grote kijkzones heeft u een comfortabel zicht, wat overeenkomt met het visuele gedrag waaraan u gewend bent, zodat u zich moeiteloos kunnen aanpassen.
 • De gecomprimeerde tussenzone zorgt voor een vloeiendere overgang tussen veraf en dichtbij, zodat u naar mobiele telefoons en digitale toestellen kunnen kijken met minimale hoofd-/oogbewegingen.

De brillenglazen van Rodenstock

B.I.G. Vision®
Een essentiele revolutie op het gebied van brillenglazen.

B.I.G. Vision® van Rodenstock zorgt voor een fundamentele verandering op het gebied van multifocale brillenglazen door rekening te houden met de unieke vorm en grootte van uw beide ogen. Door brillenglazen te maken die gebaseerd zijn op de biometrie van uw individuele ogen, bieden we u de scherpst mogelijke kijkervaring.

Bij optiek Joost kijken we naar de biometrie van het hele oog. Daarbij gaan we veel verder dan de huidige standaarden binnen de optiekbranche.

Lees meer

Deze datapunten worden rechtstreeks in elk van uw nieuwe brillenglazen geïntegreerd middels een technisch productieproces dat glazen oplevert die tot op de micrometer nauwkeurig zijn. Dit stelt ons in staat het om het middelpunt voor scherp zicht van elk individueel oog exact te bepalen en u het scherpst mogelijke zicht te bieden, waar u ook naar kijkt.

Hoe werkt het?
De DNEye® scanner doet niet één oogmeting. Het apparaat scant het oog met een onschadelijke lichtstraal, waarbij het 1200 hypernauwkeurige metingen verricht. Zo wordt duidelijk wat de precieze afwijking is voor verschillende gebieden van uw pupil. Hierna zullen wij uw ogen ook nog eens meten zoals u dat van ons gewend bent. De digitale resultaten van deze beide onderzoeken worden in de fabriek samengevoegd tot het perfecte brillenglas.

Wat kan je verwachten?

 • We doen een nauwkeurige meting voor je beide ogen.
 • We analyseren de scherpteafwijking voor verschillende gebieden van je pupillen.
 • We bekijken de afwijking bij daglicht, schemering en in het donker.
 • We meten de kanteling van jouw ooglens terwijl je leest.
 • Met als eindresultaat natuurlijk de perfecte bril.

Oogmeting

Ik zie, ik zie wat jij niet ziet

DNEye scan

De meest innovatieve oogmeting

Heel wat mensen ondervinden problemen met hun nachtzicht. In werkelijkheid is hun oogafwijking ’s nachts en tijdens de schemer anders dan overdag. Dit verschil heeft te maken met de pupil die ’s nachts groter is. Dankzij de revolutonaire DNEye-scanner kunnen wij de exacte afwijking meten voor een optimaal zicht overdag, tijdens de schemer en ’s nachts. De uitkomst van deze scan maakt een compleet nieuwe generatie glazen mogelijk. Deze HD-glazen geven meer details, meer kleur en meer contrast weer, ook tijdens de schemering.

Lees meer

Naast de wavefront-analyse biedt de DNEye-scanner tal van andere mogelijkheden zoals het in kaart brengen van de voorste oogkamer en het maken van een topografisch beeld van het hoornvlies.

Kom langs en laat je ogen GRATIS testen met dit revolutionaire apparaat.

Optometristen zijn geen dokters. Breng op regelmatige basis een bezoek aan je oogarts voor een medische controle van de ogen.

Laat je inspireren en volg ons op Instagram en Facebook