Blijf op de hoogte van de laatste trends en mode! Volg ons op Instagram & Facebook

Gehoor

Als gediplomeerd audioloog kan Joost je als geen ander helpen en adviseren bij het vinden van een ideaal hoortoestel.

Gehoorcentrum

Als gediplomeerd audioloog kan Joost je als geen ander helpen en adviseren bij het vinden van een ideaal hoortoestel.

In hoofdzaak werkt Joost met drie internationale topmerken die een breed gamma aan kwaliteitsvolle producten hebben, namelijk ReSound, Unitron en Phonak.

Gehoorverlies

Het is belangrijk te weten dat wereldwijd meer dan 500 miljoen mensen aan gehoorverlies lijden. Gehoorverlies is niet per se gerelateerd aan leeftijd, maar kan vele oorzaken hebben.

Als je dus vermoedt dat je een gehoorverlies hebt, aarzel dan niet om een bezoek te brengen aan Optiek & Hoorcentrum Joost.

Joost heeft jarenlange ervaring in de optieksector en ontwikkelde in die tijd een hoogsteigen benadering en visie. Januari 2014 was het moment om deze visie ook in daden om te zetten en een eigen zaak te beginnen en wel in het pittoreske Deftinge (Lierde).

De werkwijze is heel eenvoudig en verloopt als volgt:

Een gratis gehoortest
In slechts 15 minuten analyseert Joost je gehoorvermogen. Deze test is vrijblijvend en kosteloos. Maak een afspraak via joost@optiekjoost.be of telefonisch op 054 24 89 08.

De diagnose
Als gehoorverlies vastgesteld wordt, word je doorverwezen naar een neus-, keel- en oorarts (NKO). Na klinisch onderzoek krijg je een voorschrift voor hoortoestellen waardoor u ook in aanmerking komt voor een financiële tussenkomst van je ziekenfonds.

Lees meer

Uw hooroplossing
Joost werkt met jou een hooroplossing op maat uit, die afhangt van je behoeften, levensstijl en budget en die streeft naar maximaal comfort.

Proefperiode
Je krijgt je hoortoestel(len) minimaal 2 weken op proef. Je krijgt rustig de tijd om te wennen aan de hoortoestellen. Deze proefperiode is gratis en geheel vrijblijvend.

100% tevredenheid
Gezamenlijk bespreken we jouw ervaringen. Op basis van dit evaluatiegesprek wordt het hoortoestel eventueel bijgesteld of worden andere apparaten uitgetest. Alleszins, je weet dat je uiteindelijk naar huis gaat met een toestel dat perfect past en optimaal functioneert. Ook na aankoop staat Joost steeds paraat om de nodige aanpassingen te doen.

Gehoorbescherming

Om gehoorbeschadiging te voorkomen is het van groot belang je gehoor te beschermen. Daarnaast kan geluid ook erg hinderlijk zijn wanneer je bijvoorbeeld last hebt van een snurkende partner. Bij Optiek & Hoorcentrum Joost kan je terecht voor zowel universele als op maat gemaakte gehoorbescherming. Hiervoor werkt Joost samen met Comfoor.

Gehoorbescherming kan in verschillende situaties gebruikt worden:

  • Muziek
  • Industrie
  • Motorrijden
  • Watersport
  • Schietsport
  • Slapen en studeren

Laat je inspireren en volg ons op Instagram en Facebook