Blijf op de hoogte van de laatste trends en mode! Volg ons op Instagram & Facebook

Voorjaarskrant 2024

Ontdek de Lente bij Optiek Joost in Lierde!

Het voorjaar is in volle bloei en bij Optiek Joost in Lierde vieren we dit seizoen met een gloednieuwe voorjaarskrant boordevol geweldige aanbiedingen en spannende nieuwigheden. We kunnen niet wachten om jullie te laten kennismaken met alles wat we te bieden
hebben. Hier zijn enkele hoogtepunten uit onze voorjaarskrant die je niet mag missen:

Gratis Gehoortest: De tv staat steeds wat harder en je verstaat mensen minder goed. Dit zijn de eerste signalen van gehoorverlies. Weinig mensen komen meteen in actie als zij deze symptomen voor het eerst ervaren. Dit is jammer want hoe eerder je gehoorverlies aanpakt, hoe beter voor jezelf en jouw omgeving. Bij Optiek en hoorcentrum Joost bieden we gratis gehoortests aan, zodat je kunt controleren of je gehoor nog steeds op zijn best is.

Gratis tweede Paar Rodenstock Glazen: Als je op zoek bent naar hoogwaardige brillenglazen op maat, dan is dit het perfecte moment om te winkelen bij Optiek Joost. Bij aankoop van een paar Rodenstock glazen op maat, ontvang je nu een gratis tweede paar! Zo
kun je genieten van helder zicht en stijl, waar je ook gaat.*

50% Korting op Zonneglazen op Sterkte: Bereid je voor op zonnige dagen met onze geweldige aanbieding op zonneglazen op sterkte. Profiteer van 50% korting en bescherm je ogen met stijlvolle en functionele zonnebrilglazen.**

De Nieuwste Collecties Zonnebrillen: Ontdek de nieuwste trends in zonnebrillen bij Optiek Joost. Van klassiek en tijdloos tot trendy en gedurfd, we hebben een uitgebreide collectie zonnebrillen waaruit je kunt kiezen.

Zonnebrillen en Lenzen: De Perfecte Combo: Combineer stijl en gemak met onze selectie van zonnebrillen en lenzen. Of je nu lenzen draagt of niet, wij hebben de perfecte zonnebril die bij jouw behoeften past.

Nieuwe Layr Technologie van Rodenstock: Ontdek de toekomst van brillenglazen met de nieuwe Layr technologie van Rodenstock. Ervaar ongeëvenaarde helderheid, comfort en duurzaamheid dankzij deze baanbrekende innovatie.

Nieuw van ReSound Nexia-Hoortoestellen: Verbeter je luisterervaring met de nieuwste ReSound Nexia-hoortoestellen. Geniet van kristalhelder geluid en een natuurlijke luisterervaring, waar je ook bent.

Nieuw Merk bij Joost: Henau: Bij Optiek Joost zijn we altijd op zoek naar nieuwe en opwindende merken om aan onze collectie toe te voegen. Maak kennis met Henau, een merk dat bekend staat om zijn hoogwaardige monturen en unieke ontwerpen.

Bij Optiek Joost in Lierde staat ons deskundige team klaar om je te helpen bij het vinden van de perfecte oplossing voor jouw zicht- en gehoorbehoeften. Kom langs en ontdek zelf de fantastische aanbiedingen en innovaties die we deze lente te bieden hebben.
We kijken ernaar uit om je te verwelkomen!

Tot ziens bij Optiek Joost!

*Actie enkel geldig in de maand mei 2024. Actie niet cumuleerbaar met andere acties.
**Zie info en voorwaarden in de winkel.

Andere berichten

50%  Korting op Zonneglazen op Sterkte

50% Korting op Zonneglazen op Sterkte

Bereid je voor op zonnige dagen met onze geweldige aanbieding op zonneglazen op sterkte. Profiteer van 50% korting ...
Gratis  Tweede Paar Rodenstock Glazen

Gratis Tweede Paar Rodenstock Glazen

Als je op zoek bent naar hoogwaardige brillenglazen op maat, dan is dit het perfecte moment om te winkelen bij ...
Ontdek de Voordelen van ‘Mijn Kijkprofiel van ZEISS’ bij Optiek Joost

Ontdek de Voordelen van ‘Mijn Kijkprofiel van ZEISS’ bij Optiek Joost

Door het delen van informatie over je persoonlijke levensstijl, stellen wij een uniek zichtprofiel voor je samen.