Optiek Joost

Wie is Joost?

Scroll

Wie is Joost?

Joost Malfroidt (°1983) is sinds 2004 gegradueerde in de optiek & optometrie (Ehsal Hogeschool Brussel). In 2013 behaalde hij zijn diploma Bachelor in de Audiologie aan de Arteveldehogeschool Gent.

Joost heeft jarenlange ervaring in de optieksector en ontwikkelde in die tijd een hoogsteigen benadering en visie. Januari 2014 was het moment om deze visie ook in daad om te zetten en een eigen zaak te beginnen, en wel in het pittoreske Deftinge (Lierde).

Joost staat voor een deskundige en persoonlijke aanpak, waarin technisch vakmanschap en stijladvies samengaan. Of u nu op zoek bent naar een bril, zonnebril, kinderbril, contactlenzen of een hoorapparaat, steeds gaat Joost samen met u op zoek naar een oplossing op maat.
Dat u – ongeacht uw budget – over een merk of product van topkwaliteit zal beschikken, daar kan u van op aan.

Vanaf 2 januari 2018 heeft Optiek Joost er een nieuw gezicht bij: Ellen Piens. Ellen studeerde in 2008 af als bachelor Optiek-Optometrie en heeft bakken ervaring. Door de vele bijscholingen werd ze een krak in contactlensaanpassingen, oogmeting en het geven van advies bij de aankoop van jouw nieuwe bril. Ellen en Joost kennen elkaar al jarenlang en zullen voortaan als team voor jou klaarstaan. Door de komst van Ellen zal de winkel vanaf nu ook op maandag geopend zijn. Samen streven ze ernaar je een nog betere service te bieden, en dat 6 dagen op 7.