Optiek Joost

Back

Anne et Valentin : Pittig design!

Anne et Valentin is een ontwerpersduo uit Toulouse dat begin jaren '80 besloot om met hun unieke collectie designmonturen meer creativiteit en pit in het straatbeeld te brengen. Hun weloverwogen selectie van originele monturen getuigt van een verfrissende aanpak. De kleurrijke en vrolijke collectie straalt technisch vernuft uit en respect voor wie de bril draagt. Het zijn stuk voor stuk expressieve brillen met pit!

Mykita : Hip en minimalistisch

Mykita is een toonbeeld van oerduitse degelijkheid, van een artistieke soberheid zoals je die alleen in het hippe Berlijn kan vinden. De brillen zijn met de hand vervaardigd, de materialen zijn uiterst duurzaam en die kwaliteit zie je ook echt in een oogopslag. De schroefloze frames getuigen van de minimalistische soberheid waar deze collectie voor staat. Dit is op en top hip voor de meerwaardezoeker.

ETNIA : Because everyone has the right to wear some good glasses!

Dit is het motto van de Etnia Barcelona ontwerpers, die met hun originele collectie de kroon spannen wat betaalbaar design betreft. De optische brillen, zonnebrillen en kinderbrillen springen meteen in het oog door hun gedurfde kleuren en retro design. Daarenboven zijn de monturen 100 % ecologisch vervaardigd wat hen nog waardevoller maakt.

LINDBERG : Elegantie en eenvoud

Alles wat het Deense topmerk Lindberg op de markt brengt is doordrenkt van degelijkheid, elegantie en eenvoud. Deze Scandinavische collectie van topkwaliteit opteert voor discrete kleuren en monturen. Lindberg onderscheidt zich van alle andere collecties door hun ambachtelijke expertise en het exclusief gebruik van topmaterialen zoals titanium en buffelhoorn. Hierdoor zijn de monturen licht, comfortabel, flexibel en uiterst sterk. Voor wie houdt van Kwaliteit met een grote K.

Brillen

Bij Optiek & Hoorcentrum Joost kan u kiezen uit een met zorg samengestelde collectie brilmonturen. Het gamma is gevarieerd en steeds modieus. Het aanbod aan topmerken is uniek in de streek. U vindt in Deftinge dus zonder enige twijfel een montuur die past bij uw persoonlijkheid en uiterlijk, maar ook beantwoordt aan uw budget.